1 januari 2019: een nieuwe start!

ff4b31c8-a45d-4c59-a292-0090ee81eb3cSinds ik in november 2018 begonnen ben met een instagrampagina, begon het al snel te kriebelen om ook een blog aan te maken. Deze pagina wil ik gebruiken om mijn eigen haakwerkjes en -patronen te delen.

Als docent Nederlands laat ik m’n leerlingen een leesautobiografie schrijven. Ze duiken in hun leesverleden en schrijven hier een stuk over. Hoe leuk is het om ook mijn eigen autobiografie te delen? Dit keer niet een leesautobiografie, maar een haakautobiografie! 

In de zomer van 2017 begon ik aan mijn eerste grote haakproject: een vest. Ik had al eens wat kleine haakwerkjes gemaakt, maar durfde niet zo goed om zoiets “ingewikkelds” te maken. Het bleef vaak bij een sjaal of kussen. Nadat ik me er toch aan waagde en het vest helemaal naar mijn smaak was geworden, was ik verkocht. Sindsdien heb ik de haaknaald niet meer losgelaten.

Bijna een jaar later, in het voorjaar van 2018, bedacht ik mijn eerste haakwerkje: een tas. Ik haakte de tas zonder patroon en dat vond ik zo leuk om te doen, dat er al snel twee hemdjes en een vest volgden.

6ac36b5f-bca0-4312-9946-56fd49bf444dEind 2018 besloot ik een instagrampagina aan te maken, waar ik al m’n gehaakte spulletjes kon laten zien. Wat vind ik het leuk om mijn gehaakte werkjes te laten zien en me te laten inspireren door het werk van anderen.
Nu ik ook begonnen ben met het verzinnen van mijn eigen haakpatronen, is deze blog de perfecte manier om deze patronen met jullie te delen. Vanaf 1 januari 2019 is er dus niet alleen een instagrampagina, maar ook een blog!

Het patroon van deze ruitjestas heb ik inmiddels al uitgewerkt, dit zal het eerste patroon zijn dat ik met jullie deel. Ondertussen heb ik alweer een volgend werkje af en ben ik begonnen met het uitwerken van het patroon. Wat het is, dat zien jullie snel!

Vragen? Stuur me een berichtje of mailtje: crochetawaywithlaura@gmail.com

Bekijk ook mijn instagrampagina crochet.away.with.me

Liefs,
Laura

cropped-naam-wit.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s