Nieuw patroon: ruitjestas

Mijn eerste zelfbedachte patroon! In het voorjaar van 2018 kreeg ik van mijn moeder een tas vol met deze grijze bolletjes garen. Omdat ik er zelf geen cent voor hoefde te betalen, ben ik gaan proberen om er zelf, zonder bestaand patroon, iets van te maken. Binnen een paar dagen kwam deze handige ruitjestas tevoorschijn en samen met m’n moeder heb ik ‘m gevoerd.
Wat een handige tas! Toen de tas helemaal klaar was, gingen we een weekendje weg en je raadt het al… de tas ging mee. Ik bewaarde er al m’n haakspulletjes en huidige project in, zodat ik ook op vakantie lekker verder kon werken aan een nieuw haakwerkje.

Het patroon voor deze leuke tas vind je hier: Patroon ruitjestas

Heb je deze tas gemaakt? Ik zou het super vinden als je de foto deelt via Instagram en mij hierin noemt: @crochet.away.with.me

Liefs, Laura

cropped-naam-wit.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s