Nieuw patroon: Nord babysweater

Een hele poos geleden kocht ik tien bollen van Drops Nord mix, een heerlijk zacht garen. Met zes van deze bollen haakte ik een sjaal en de overige vier bollen legde ik in de kast voor later. Nu ons kleine hummeltje er is, kon ik voor hem een truitje maken met deze overgebleven bollen. En raad eens… het truitje in maat 56 kon ik met slechts twee bollen haken, een koopje dus!😄

Dit is een super makkelijk truitje om te haken en je hebt het binnen een paar uurtjes gemaakt. Een heerlijk warm truitje voor als het straks winter wordt!

Je kunt het patroon hier vinden.

Laat je me het wel even weten als je het gaat haken? Dat vind ik namelijk SUPER leuk!
Tag me op Instagram: crochet.away.with.me.

Liefs,
Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s