Nieuw patroon: velvet sweater

Bij de Action verkopen ze op dit moment prachtig velvetgaren. Ik heb geen idee hoe lang ze deze blijven verkopen, maar ik heb laatst een hele boel ingeslagen. Van anderhalve bol (ongeveer 450 gram) kun je een prachtige trui haken. Mochten ze dit garen niet meer verkopen, dan zou je een vergelijkbaar chinille garen kunnen zoeken. Als je een proeflapje maakt, zou je moeten kunnen uitrekenen hoeveel garen je daarvan nodig hebt.

Het patroon voor deze trui vind je hier.

Laat je me het wel even weten als je het gaat haken? Dat vind ik namelijk SUPER leuk!
Tag me op Instagram: crochet.away.with.me.

Liefs,
Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s