Nieuw patroon: lusjestas

Wat leven we in een gekke tijd! Doordat we nu zo veel binnen zitten, pak ik snel mijn haakspulletjes er weer bij. In twee middagen heb ik deze tas gehaakt, een lekker snel projectje dus (ik kan niet erg snel haken namelijk). Je haakt de tas met een dubbele draad, waardoor je binnen no-time een groot stuk hebt gehaakt. Je haakt de tas met drie bollen acryl-garen, twee donkergrijze bollen en een lichtgrijze. Een ideaal project als je nog wat  bollen hebt liggen en laten we eerlijk zijn… we hebben allemaal wel een (geheime) voorraad acrylgaren, toch?

Wil je deze leuke tas ook maken?
Bekijk dan hier het patroon.

Laat je me het wel even weten als je het gaat haken? Dat vind ik namelijk SUPER leuk!
Tag me op Instagram: crochet.away.with.me.

Liefs,
Laura

 

 

Een gedachte over “Nieuw patroon: lusjestas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s