Over

ff4b31c8-a45d-4c59-a292-0090ee81eb3c

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog crochet away with me. Mijn naam is Laura en ik ben 24 jaar oud. In de zomer van 2017 ben ik getrouwd en sinds een aantal jaren sta ik voor de klas, ik geef het vak Nederlands op een middelbare school.

In de zomer van 2017 begon ik aan mijn eerste grote haakproject: een vest. Ik had al eens wat kleine haakwerkjes gemaakt, maar durfde niet zo goed om zoiets “ingewikkelds” te maken. Het bleef vaak bij een sjaal of kussen. Nadat ik me er toch aan waagde en het vest helemaal naar mijn smaak was geworden, was ik verkocht. Sindsdien heb ik de haaknaald niet meer losgelaten.

Bijna een jaar later, in het voorjaar van 2018, bedacht ik mijn eerste haakwerkje: een tas. Ik haakte de tas zonder patroon en dat vond ik zo leuk om te doen, dat er al snel twee hemdjes en een vest volgden.

Eind 2018 besloot ik een instagrampagina aan te maken, waar ik al m’n gehaakte spulletjes kon laten zien. Wat vind ik het leuk om mijn gehaakte werkjes te laten zien en me te laten inspireren door het werk van anderen.
Nu ik ook begonnen ben met het verzinnen van mijn eigen haakpatronen, is deze blog de perfecte manier om deze patronen met jullie te delen! Vanaf 1 januari 2019 is er dus niet alleen een instagrampagina, maar ook een blog!

Vragen? Stuur me een berichtje of mailtje: crochetawaywithlaura@gmail.com
Bekijk ook mijn instagrampagina crochet.away.with.me

Liefs,
Laura

cropped-naam-wit.png